Connect with us

Élet meghosszabbítás – Anti Aging Magazin: Öregedés visszafordítás kutatások, hírek, gyógyszerek – élj örökké fiatalon, egészségesen!

14 millió dolláros támogatás a hosszú élettartamot célzó kutatásoknak

Kutatások

14 millió dolláros támogatás a hosszú élettartamot célzó kutatásoknak

Ismételten hatalmas forrás került elkülönítésre az élet meghosszabbítását célzó kutatások és fejlesztések érdekében. Az R42 AI és a Longevity Fund számára 14 millió dolláros alap került lekötésre, amelynek célja, hogy matematikai és biológiai metszéspontokat kutatva támogassák az emberi élettartam meghosszabbítását.

Ronjon Nag vállalkozó és befektető olyan induló vállalkozások alapító és igazgatósági tagja, illetve tanácsadója, amelyek közül néhányra az Apple, a BlackBerry vagy a Motorola is kivetette a hálóját. Az üzletember az elmúlt 6 évben rengeteg vállalkozásba injektált tőkét, befektetései során leginkább a családias hangulatú cégeket preferálja

Jobb élet az idősebb korosztályok számára – Merre tartanak a kutatások?

Alapvetésünk az, hogy a matematika és az informatika új lendületet adhat az egész biotechnológiai aktivitásnak, amire számos más területen láthatunk már példát. Minket elsősorban olyan technológiák érdekelnek, amelyek elősegítik az időskori életminőség javítását – hangsúlyozta Ronjon Nag kiemelve a mesterséges intelligencia (MI) témakörét, mint a befektetési alap egyik legfontosabb területét.

A vállalkozó beszélt arról is, hogy a jövőben tervezik tanfolyamok, illetve szemináriumok szervezését is, amelyek lehetőséget adnának a szaktudás változatos témákban történő megosztására. Ezen felül az intézet egy 12 hetes MI projektes ösztöndíjas tanulmányi képzést is kínál a fiatalok részére.

Rengeteg olyan tanulmányt olvasunk és rengeteg olyan társaságot látunk, amelyek megerősítik, hogy a vérünk tartalmazza a hosszú és gondtalan élet titkát. De beszélhetnénk a DNS-helyreállítás lehetőségeiről is. Van mód arra, hogy széles spektrumú immunválasszal stimuláljuk a rendszert?

Azt gondoljuk, hogy a matematika segítségével megvizsgálhatjuk és megjósolhatjuk ezeket a dolgokat – emelte ki a befektető hozzátéve, hogy első körben egy úgynevezett korai ellenőrzési beruházást kívánnak végrehajtani a 250.000 dolláros tartományban.

Ronjon Nag befektetése az anti-aging piacágba nem számít páratlan üzleti tevékenyégnek, egyre több és több vagyonos ember gondolja úgy, hogy a szenolitikus gyógyszerfejlesztés, az emberi élettartam meghosszabbítását célzó kutatások jövedelmező üzleti alapokká válhatnak a jövőben.

Forrás: www.longevity.technology

Hozzászólok

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni Login

Szólj hozzá

További cikkek innen: Kutatások

Maradj Velünk Kapcsolatban!

Népszerű

Rovatok

Címkék

Fel