Connect with us

Élet meghosszabbítás – Anti Aging Magazin: Öregedés visszafordítás kutatások, hírek, gyógyszerek – élj örökké fiatalon, egészségesen!

150 évre emelné az emberi élettartamot egy gyógyszeripari vállalat

Gyógyszerek

150 évre emelné az emberi élettartamot egy gyógyszeripari vállalat

A Juvenescence Limited 2017. évi alapítása óta gyűjti a pénzt a támogatóktól nagyszabású terve megvalósítására. A gyógyszeripari vállalat három év alatt mintegy 168 millió amerikai dollárt kalapozott össze, célja pedig nem kevesebb, mint kifejleszteni egy olyan gyógyszert, ami 150 évre emelné az emberi élettartamot.

Dr. Greg Bailey vezérigazgató elmondta, hogy a befolyt összeg lehetővé teszi a társaság számára, hogy minden terméküket továbbfejleszthessék.

A cég 12, szigorúan tudományos alapon nyugvó programot indított el az öregedés módosításától az őssejtkutatáson át egészen az Alzheimer- és Parkinson kór gyógyításáig.

Bailey nem véletlenül hangsúlyozta, hogy kutatásaik szigorúan tudományos alapon nyugszanak. A vezérigazgató szerint rengeteg a sarlatán, hiszen az öregedés elleni küzdelem nagy üzlet.

Olyannyira, hogy a Bank of America befektetési pénzintézet előrejelzései szerint a piac 2025-re mintegy 600 millió dolláros iparággá növekszik.

Elég besétálni a legközelebbi patikába – magyarázta Bailey. – Hozzávetőleg 50 olyan terméket fogunk látni a polcokon, amelyek az öregedés lassítását ígérik. Biztosíthatok mindenkit, hogy egyik termék sem ér semmit, nem működnek.

Nehéz hitelesnek maradni a piacon

A Juvenescence vezérigazgatója szerint épp az ilyen termékek – fiatalító krémek, haszontalan étrend kiegészítők, csodálatos formulák – miatt alakult ki egy magas fokú szkepticizmus az emberekben, amikor az élet meghosszabbításáról, az öregedés legyőzéséről van szó.

Bailey rámutatott, hogy ezek a káros folyamatok a befektetőket is elijeszthetik, ami végzetes lehet egy adományokra épülő vállalkozás esetén.

A vezérigazgató azt ígéri, hogy hét év múlva vállalata, a Juvenescence legalább négy, működő öregedésgátló termékkel fog megjelenni a piacon. Az élet meghosszabbítását megcélzó kutatásokra úgy kell tekinteni, mint a repülésre – magyarázta Bailey.

1903-ban két testvér még csak 14 másodpercig tudott a levegőben maradni. 15 évvel később már az első világháborúban is felbukkantak a repülőgépek, 35 évvel később pedig feltalálták a sugárhajtóművet. 65 év elteltével pedig már a Holdon voltunk.

A robotika és az öregedésgátlás tudománya olyan gyorsan fejlődik, hogy ezeket a számokat érdemes elosztani tízzel, hogy képet kapjunk a gyorsaságukról.

Forrás: forbes.com

Hozzászólok

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További cikkek innen: Gyógyszerek

Maradj Velünk Kapcsolatban!

Népszerű

Rovatok

Címkék

Fel