Connect with us

Élet meghosszabbítás – Anti Aging Magazin: Öregedés visszafordítás kutatások, hírek, gyógyszerek – élj örökké fiatalon, egészségesen!

25 millió dolláros tőzsdei üzletet kötött az egészséges öregedéssel foglalkozó ChromaDex

Genetika

25 millió dolláros tőzsdei üzletet kötött az egészséges öregedéssel foglalkozó ChromaDex

Szinte már fel sem kapjuk a fejünket az öregedésgátló genetikai és egyéb kutatásokba invesztált tetemes magántőke hírének hallatán. A közelmúltban a Los Angeles-i székhelyű ChromaDex biológiai tudományokkal foglalkozó vállalat kötött tetemes összegű, 25 millió dolláros tőzsdei értékpapír adásvételi szerződést.

Rob Fried, a ChromaDex vezérigazgatója tavaly decemberben jelentette be, hogy cége a tudományos fejlődés, valamint a kereskedelmi növekedés érdekében új embereket hívott a csapatába. A globális biológiai tudományokkal és kutatásokkal foglalkozó vállalkozás elsődleges célja, hogy javítsa az emberek – különösen az idősek – életminőségét.

A jelenlegi, elképesztő összegre rúgó tranzakció ékes példája a szenolitikus iparág dinamikus fejlődésének. Gazdasági szakértők véleménye szerint az elkövetkező öt évben az öregedésgátló termékek és terápiák piaca – ide értve a genetikai, farmakológiai, de még a számítástechnikai területeket is – meredeken emelkedni fog.

Megőriznék a világ vezető NAD+ vállalata címet

A ChromaDex neves tudósokat foglalkoztat, és úttörő kutatásokat végez a nikotinamid-adenin-dinukleotid (NAD+) területén. Ez az a biokémiai kofaktor, amelynek szintje az életkor előrehaladtával vészesen csökkenni kezd, ugyanakkor elengedhetetlen folyamatokat lát el a szervezet egészséges működése szempontjából.

Rob Fried vezérigazgató szerint a ChromaDex tudósai globális szinten működnek együtt neves egyetemekkel és kutatóintézetekkel a NAD+ potenciáljának, továbbá új, tudományosan megalapozott összetevők széles körű feltárásának érdekében.

A vállalat elkötelezett az innováció, a tudomány és a kutatócsapatok közötti együttműködés felé, ezt a törekvést pedig a globális egészségmegőrzés, illetve az életminőség javításának szolgálatába kívánják állítani. Ennek garanciája pedig egyrészt a ChromaDex mögött álló neves tudósgárda, másrészt pedig az az egyre elkötelezettebbnek tűnő befektetői réteg, amely hajlandó tőkét injektálni a kutatásokba.

Ezzel a befektetéssel tovább kívánjuk erősíteni a világ vezető NAD+ vállalataként kivívott pozíciónkat a nikotinamid-ribozid (NR) és más NAD+ prekurzorok kiszélesített tudományos vizsgálatával – mondta el Rob Fried, a ChromaDex vezérigazgatója.

Forrás: longevity.technology

Hozzászólok

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni Login

Szólj hozzá

További cikkek innen: Genetika

Maradj Velünk Kapcsolatban!

Népszerű

Rovatok

Címkék

Fel