Connect with us

Élet meghosszabbítás – Anti Aging Magazin: Öregedés visszafordítás kutatások, hírek, gyógyszerek – élj örökké fiatalon, egészségesen!

A hosszabb élettartam elérhető lesz a szenolitikumokkal és az egészséges életmóddal!

Életmód

A hosszabb élettartam elérhető lesz a szenolitikumokkal és az egészséges életmóddal!

A fiatalság titka mindig is foglalkoztatta az embereket. Tény azonban, hogy az idő múlását megállítani nem lehet. Azért azonban sokat tehetünk, hogy minél tovább élhessünk, méghozzá kiváló életminőséget.

A legfrissebb kutatások szerint ugyan már vannak olyan szenolitikus készítmények, amelyek segítségével az öregedés lassítható, de a tényleges eredményeket kár csak ezektől várni. A tapasztalatok szerint legalább még 10-15 év, mire emberi felhasználásra is alkalmazhatóak lesznek, így érdemes inkább az életmódban keresni a megoldás kulcsát.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni az életmód fontosságát. Célszerű körültekintően megválogatni azt, hogy milyen alapanyagok kerülnek a tányérunkra, és mennyire élünk aktív mindennapokat. A húsfogyasztást egyre többen iktatják ki életükből, és ennek jótékony hatásait meg is tapasztalják. A vörös és fehér húsok egyaránt összefüggésbe hozhatóak a vastagbélrák kialakulásával.

Pláne igaz ez napjainkban, amikor a nagyüzemi állattartás következményeként rengeteg káros anyagot bejuttathatunk szervezetünkbe a hússal együtt. Ellenben a hüvelyesek fogyasztása jótékony hatással lehet az emésztőrendszer állapotára. Ha hetente többször fogyasztunk dióféléket, azzal akár 50%-kal is csökkenthető a vastagbélrák kockázata. Amennyiben a fehér kenyeret teljes kiőrlésűre cseréljük, a szívroham kockázatát csökkenthetjük. Hasonlóképpen jó hatással van a szívre az, ha naponta bőségesen fogyasztunk vizet.

A táplálkozási szokások természetesen összefüggésbe hozhatóak a testsúly alakulásával is. Az elhízás népbetegség, és komoly egészségügyi kockázatot hordoz magában. Már néhány kilónyi fogyással is javíthatunk egészségügyi értékeinken, ha pedig közelítünk a normális testsúlyhoz, azzal még többet tehetünk saját magunkért.

Forrás: https://www.nextbigfuture.com/2019/03/how-many-will-go-for-the-new-antiaging-options.html

Hozzászólok

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni Login

Szólj hozzá

További cikkek innen: Életmód

Maradj Velünk Kapcsolatban!

Népszerű

Rovatok

Címkék

Fel