Connect with us

Élet meghosszabbítás – Anti Aging Magazin: Öregedés visszafordítás kutatások, hírek, gyógyszerek – élj örökké fiatalon, egészségesen!

A jövőben a Szenolitikus készítményekkel az öregedés elleni harc könnyedén leküzdhető lesz

Kutatások

A jövőben a Szenolitikus készítményekkel az öregedés elleni harc könnyedén leküzdhető lesz

Az egészség megőrzése és az életminőség ilyen módon történő javítása érdekében sokat tehetünk, de az évek múlását sajnos nem állíthatjuk meg.

A tények ellenére azonban az ember soha nem fogja feladni a küzdelmet azért, hogy ráleljen az örök élet titkára, vagy legalább meghosszabbíthassa az élettartamot. Ebben játszanak kiemelt szerepet az úgynevezett szenolitikus készítmények, melyek növényi hatóanyagaikkal alkalmazhatóak a sejtöregedés ellen.

A szenolitikus készítmények „kicserélik” a beteg sejteket

A sejtöregedés természetes folyamat. Nem csak a kollagén mennyisége csökken az évek múlásával, hanem a hormonális változásokkal is összefüggésben egyre több elöregedett sejt halmozódik fel a szervezetben.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy ezek gyakran megbetegedésekhez, krónikussá váló panaszokhoz vezetnek. Nem véletlen, hogy az évek múlása legtöbbeknél együtt jár az egészségügyi panaszokkal és az egyre romló életminőséggel. A szenolitikus készítmények hatóanyagaikkal az öregedő sejteket eltávolítják a szervezetből, és segítenek a sejtek megújulásában. Ugyan az állatkísérletek alapján az öregedés nem állítható meg, de az öregedésgátló készítmények alkalmazásával betegségektől mentes lehet az öregkor.

Egészséges életmód nélkül nem megy!

Természetesen nem mehetünk el az életmód kérdése mellett. Az éveken át tartó dohányzás, alkoholfogyasztás, az elhízás és a mozgásszegény életmód garantáltan megmutatják hátulütőiket előbb vagy utóbb. Nagyon fontos tehát, hogy kerüljük azokat a faktorokat, amelyek napjainkban a modern életvitel már-már természetes velejáróinak számítanak.

Nem véletlen hangsúlyozzák napjainkban olyan sokan, hogy az életmódváltás nélkülözhetetlen az egészség minél tovább történő megőrzéséhez. A növényi alapanyagok fogyasztásával olyan értékes tápanyagokkal, rostokkal láthatjuk el a szervezetet, amelyek az oxidatív stresszel és így a sejtöregedéssel is képesek felvenni a küzdelmet. Az antioxidánsokat tartalmazó alapanyagok fogyasztása éppen ezért kiemelt jelentőséggel bír.

Forrás: https://www.earth.com/news/anti-aging-drugs-human-trials/

Hozzászólok

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További cikkek innen: Kutatások

Maradj Velünk Kapcsolatban!

Népszerű

Rovatok

Címkék

Fel