Connect with us

Élet meghosszabbítás – Anti Aging Magazin: Öregedés visszafordítás kutatások, hírek, gyógyszerek – élj örökké fiatalon, egészségesen!

A kriptovaluták blokklánc-rendszere segítheti a szenolitikus kutatásokat

Kutatások

A kriptovaluták blokklánc-rendszere segítheti a szenolitikus kutatásokat

Új és érdekes szereplő bukkant fel a közelmúltban az öregedésgátlást támogató ökoszisztémában. A svájci székhelyű VitaDAO egy olyan online platform, amely a decentralizált szellemi tulajdonjogi garanciák biztosításával sarkallná a szenolitikus gyógyszerek nyílt és demokratikus kutatását, finanszírozását és értékesítését.

Az öregedésgátlás piacán résztvevő vállalkozások finanszírozásának növekedése és a gyarapodó befektetői érdeklődés ellenére a szellemi tulajdonjog körüli bizonytalanság miatt a pénzügyi tranzakciók még mindig rendkívüli kihívást jelentenek. A VitaDAO nem titkolt célja a fennálló probléma kezelése, amelyre a kripto- és blokklánc-technológiák nyújthatnak megoldást. Miről van szó?

Könnyebbé tennék az induló vállalkozások életét

A VitaDAO egy nyílt online platform, amelyhez bármely természetes vagy jogi személy csatlakozhat annak érdekében, hogy megszerezzen vagy megosszon kutatási adatokat, befektessen vagy befektetőket keressen az öregedésgátlás területén. A közösség közvetlenül törvényes szellemi tulajdonjogokkal rendelkezik a projektekre, és olyan portfóliókat alkot, amelyek úgynevezett nem helyettesíthető tokenekként (NFT) fejeződnek ki. (Non-fungible token, rövidítve NFT, ami egy digitális főkönyvi alapegységet jelöl.)

Az NFT biztonsági protokoll mellett a VitaDAO olyan forradalmi keretrendszereket, pénzügyi és titkosítási eszközöket alkalmaz, amelyeket többek között az Ethereum kriptovaluta blokklánc-rendszerén futó automatizált piacképző algoritmusként (AMM) ismerhettünk meg. A rendszer tökéletesen működik a digitális fizetőeszközök, azaz a kriptovaluták világában, ahol a blokkok láncolata biztonságos kriptográfiai módszerekkel kapcsolódik egymáshoz, és hitelesíti a tranzakciókat mindenféle központi beavatkozást mellőzve.

A VitaDAO platformot azért hoztuk létre, hogy demokratizáljuk az öregedésgátló terápiák fejlesztését. Célunk a gyógyszerfejlesztés nyílt, együttműködésen alapuló és decentralizált megoldása, amibe bevonhatóvá válik az érdeklődők széles köre is. A VitaDAO használatával bárki tulajdonosa lehet olyan értékes terápiáknak, amelyek a hosszú élet elérését szolgálják – mondta el Tyler Golato, a decentralizált platform egyik ötletgazdája és kivitelezője.

Forrás: longevity.technology

Hozzászólok

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni Login

Szólj hozzá

További cikkek innen: Kutatások

Fel