Connect with us

Élet meghosszabbítás – Anti Aging Magazin: Öregedés visszafordítás kutatások, hírek, gyógyszerek – élj örökké fiatalon, egészségesen!

A Seragon piacra dobta a Restorint, az eddigi legfejlettebb szenolitikus gyógyszert

Gyógyszerek

A Seragon piacra dobta a Restorint, az eddigi legfejlettebb szenolitikus gyógyszert

Az Európában, Ázsiában és Egyesült Államokban jelenlévő vállalat a b-nikotinamid-mononukleotid (NMN) hatóanyagú kezelést a sejtek anyagcseréjének optimalizálására, illetve a hosszú élettartam támogatására tervezte. A szenolitikus gyógykészítmény számos alapvető biológiai folyamatot állít helyre.

A Seragon Pharmaceuticals Vállalat ez év szeptemberében Tokióban jelentette be a Restorin névre keresztelt szenolitikus gyógyszere kereskedelmi forgalomba hozatalát. A cég elkötelezett az élvonalbeli tudományos és technológiai fejlesztések terén, amelyekkel elsősorban az anyagcserét, a génterápiát és a bioinformatikát célozza meg.

A kutatások kezdetétől egészen a fogyasztói végtermékig, illetve a klinikai alkalmazásokig a Seragon arra törekszik, hogy az emberek lehetőséget kaphassanak az orvostudomány forradalmi vívmányainak elérésére.

Mit tudunk eddig a Restorin nevű készítményről?

A NAD+ évekkel ezelőtt került a tudósok látóterébe. Kimutatták, hogy ez a sejtekben előforduló igen jelentős biokémiai kofaktor jelentős hatással van a sejtek anyagcsere folyamataira, illetve az öregedés mechanizmusára.

A Restorin egy orálisan adagolható szenolitikus kapszula, amely részt vesz a DNS-károsodás helyreállításában, illetve védelmet nyújt a sejtes sérülések ellen. Továbbá olyan sirtuin-aktiváló flavonoidokat tartalmaz, amelyek gátolják az oxidatív stressz káros hatásait. Összességében a Restorin egy szabályzott hatóanyag-leadású öregedésgátló készítmény, ami fokozott szenolitikus hatással rendelkezik.

Habár a Seragon Pharmaceuticals Vállalat számos innovatív egészségjavító termékkel és szolgáltatással rendelkezik, a cég kínálatában a Restorin az első olyan anti-aging hatóanyagot tartalmazó szer, amelynek célja kifejezetten az öregedésgátlás.

A termék áráról egyelőre még előzetes információk sem láttak napvilágot, de egyes becslések szerint – amennyiben annak hatásfoka valóban kiemelkedő – tetemes összegű lesz.

Mindenesetre a vállalat honlapján már elérhető egy telefonszám, amelyet tárcsázva az érdeklődők megrendelhetik a terméket. A tájékoztató szerint éhgyomorra napi két-három kapszulát ajánlott szedni a készítményből, ami biztonsággal adagolható az összes korosztály számára.

Forrás: wfmz.com

Hozzászólok

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További cikkek innen: Gyógyszerek

Maradj Velünk Kapcsolatban!

Népszerű

Rovatok

Címkék

Fel