Connect with us

Élet meghosszabbítás – Anti Aging Magazin: Öregedés visszafordítás kutatások, hírek, gyógyszerek – élj örökké fiatalon, egészségesen!

A tudomány és a mesterséges intelligencia összefogott az időskori betegségek elleni harcban!

Életmód

A tudomány és a mesterséges intelligencia összefogott az időskori betegségek elleni harcban!

Megállíthatatlan ütemben prosperáló világunk egy újabb remek hírrel szembesített bennünket, éspedig: a tudomány és a mesterséges intelligencia összefogásának hírével, melyben e két prominens terület az életkorral összefüggő betegségek elleni harcban közös erővel kíván részt venni.

Ez a számottevő összefogás, mely a londoni székhellyel rendelkező Aladdin Healthcare Technologies formájában öltött testet, minden bizonnyal, a közeljövőben, befolyással lesz az életmódunkra. Az Aladdinról kétségkívül kijelenthető, hogy a speciális mesterséges biotechnológiai vállalkozásával, mérföldkőnek bizonyul az öregedés elleni szüntelen, és évtizedek óta tartó tudományos küzdelem terén.

E jelentős vállalkozás keretében első nekifutás gyanánt összegyűjtötték a világ vezető mesterséges intelligencia szakembereit (mérnököket, tudósokat, biológusokat). A cég egy az életkorral szorosan összefüggő betegségekkel szemben felmutatott eredménye következtében látott napvilágot – ennek keretében a tudósoknak sikerült előrelépéseket tenniük az időskori Alzheimer, Parkinson, szív- és érrendszeri megbetegedések, valamint a prosztatarák területén.

A biotechnológiai vállalat egyik fő küldetése abban mutatkozik meg, hogy egyedi technológiákkal, és megközelítésekkel felgyorsítsa az orvostudomány és egészségügy eredményeit, hogy ezáltal az időskori betegségek magasabb szintű gyógyításával, esetleges megelőzésével számolhassunk – melyek várhatóan hatékonyabbak lesznek a hagyományos útvonalakhoz képest. Mindennek elérésében nagy segítséget jelent a mesterséges intelligencia, mely elsősorban a betegségek korai diagnózisában nyújthat segédkezet, meghaladva a klinikai diagnózisok precizitását.

Az Aladdin tudományos csapatát világszerte ismert és elismert tudósok alkotják (például a Cambridge Institute of Medical Research, az Academic Lead of the Alzheimer’s Research UK stb.). A tudóscsapat ezidáig több mint ezer tanulmányt tett közzé – mindegyiket vezető tudományos folyóiratok platformjain.

Ez az elsőrangú és reményteljes vállalkozás két területet tart fontosnak, mégpedig: hatékony öregedésgátló készítmények felfedezését (mindebben segítségére vannak saját betegségközpontú ismeretgrafikonjai, gyógyszer-felfedező platformjuk stb.)  Másrészt pedig a betegségek korai stádiumú diagnosztizálására összpontosítanak.

Ez a maga nemében páratlan és innovatív mesterséges intelligenciai vállalat kiterjedt és egyedi multimodális adatmegközelítéseket alkalmaz a hatékony gyógyszerek felfedezéséhez. Ismeretdiagramjuk kimagasló lehet a jövő gyógyszeres kezelésében, mely folyamatban feltárják a különféle időskori betegségek, a gének, a kémiai anyagok és gyógyszerek közötti legmeghatározóbb összefüggéseket.

Forrás: innovationnewsnetwork.com

Hozzászólok

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További cikkek innen: Életmód

Maradj Velünk Kapcsolatban!

Népszerű

Rovatok

Címkék

Fel