Connect with us

Élet meghosszabbítás – Anti Aging Magazin: Öregedés visszafordítás kutatások, hírek, gyógyszerek – élj örökké fiatalon, egészségesen!

A tudósok szerint ezek a leghatásosabb élelmiszerek öregedés ellen!

Gyógyszerek

A tudósok szerint ezek a leghatásosabb élelmiszerek öregedés ellen!

Az alábbi élelmiszerek a többinél jóval hatékonyabbak az öregedés ellen – állítják a Harvard tudósai. Fiatalító hatásaikat, a kutatók korábbi vizsgálatok eredményeit is figyelembe véve bizonyították.

Vörösbor

A vörösbor összetevői között van egy, ami fiatalító és élénkítő hatással van az emberre. Ez a rezveratrol. A kísérletek azt mutatják, hogy a rezveratrol a várható élettartamot is képes megnövelni valamennyi élő szervezet esetében, beleértve a férgeket, a muslicákat vagy a penészgombákat is.

Ez a varázslatos anyag hasonlóan működik, mint a kalóriacsökkentés. A kalóriák jelentős csökkentése pedig meghosszabbítja az élettartamot. Ez azonban nem jelenti, hogy a vörösbor mértéktelen fogyasztásával visszaforgathatjuk az idő kerekét.

Csokoládé

A kutatók szerint a csokoládé is fantasztikus hatásokat fejt ki ezen a téren. Persze, a túlzott fogyasztásától óva intenek, de kétségtelen, hogy a benne lévő antioxidánsok fiatalító hatással bírnak. Belőlük pedig semmiben nem található több, mint a tiszta kakaókivonatban.

Zöld tea

Az öregedés ellen az egyik legjobb fegyver, hatásait pedig a benne megtalálható sok flavonoidnak köszönhetjük.

Tanulmányok szerint a zöld tea rendszeres fogyasztása képes csökkenteni egyes rákfajták – pl. tüdő-, mell-, hólyag-, gége-, bőr- és bélrák – kockázatát. A zöld teában bőségesen találhatók katekinek is. A kémcsövekben a katekinek hatásosabbnak bizonyultak a sejtek oxidatív sérüléseinek megállításában, mint a C- és az E-vitamin.

Forrás: https://napidoktor.hu/kivul-belul/a-3-leghatasosabb-etel-oregedes-ellen/

Hozzászólok

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni Login

Szólj hozzá

További cikkek innen: Gyógyszerek

Maradj Velünk Kapcsolatban!

Népszerű

Rovatok

Címkék

Fel