Connect with us

Élet meghosszabbítás – Anti Aging Magazin: Öregedés visszafordítás kutatások, hírek, gyógyszerek – élj örökké fiatalon, egészségesen!

Ausztrál kutató alkalmazta az öregedésgátló tablettát – azt állítja biológiai életkora 24 évet fiatalodott!

Gyógyszerek

Ausztrál kutató alkalmazta az öregedésgátló tablettát – azt állítja biológiai életkora 24 évet fiatalodott!

Ausztrál kutatók állítják, megtalálták a módját az élettartam megnövelésének. A készítményt eddig laborkörülmények közt, egereken tesztelték sikerrel. Most jönnek az embereken végzett kísérletek és ha ezek is működnek, akkor a szert 5 év múlva már meg lehet vásárolni.

David Sinclair a Harvard Egyetem professzora és a New South Wales Egyetem kutatócsoportja új módszert találtak a sejtek újraprogramozására. A tudósok szerint ez a technológia lehetővé teszi a szervek regenerálódását, a lebénult betegek is visszanyerhetik általa a mozgásképességüket.

Az egerek élettartamát 10%-kal tudták meghosszabbítani azzal, hogy bizonyos B-vitamin származékot adtak nekik. Ezenkívül a tablettában lévő hatóanyag lelassította az öregedéssel járó hajhullást is.

Sinclair viszont azt is kihangsúlyozta, hogy a test természetes öregedési folyamatának visszafordítását nem szabad megpróbálni addig, míg megfelelő tudományos bizonyítékok nem lesznek. Nem javasolja a NAD-készítmények, azaz nikotinamid-adenin-dinukleotidok szedését, mivel a kísérletek egyelőre még nem erősítették meg, hogy ezek biztonságosak. Ezek olyan enzimek, melyek jelen vannak az élő sejtekben, feladatuk a sejtosztódás és az energiatermelés.

A professzor bízik benne, hogy legfeljebb 5 év múlva már minden információ a birtokukban lesz és a tablettát elérhető áron meg lehet majd vásárolni. Reményei szerint ára annyi lenne, mint egy csésze kávénak.

A kémiai vegyület valójában nem újdonság. Már alkalmazzák a Parkinson-kór tüneteinek csökkentéséhez és Sinclair professzor is kipróbálta. Beadta magának a szert és állítása szerint biológiai életkora ezután 24 évvel lett kevesebb. 79 éves édesapja pedig aktív túrázó lett, vadvízi evezésbe kezdett, mióta ő is kapott a szerből. Sógornóje pedig újra termékennyé vált, pedig már 40 évesen jelentkezett nála a menopauza.

Forrás: http://hirekmindenkinek.com/oregedesgatlo-tablettat-vett-be-az-ausztral-kutato-szentul-allitja-hogy-biologiai-eletkora-24-evvel-lett-fiatalabb-184735

Hozzászólok

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További cikkek innen: Gyógyszerek

Maradj Velünk Kapcsolatban!

Népszerű

Rovatok

Címkék

Fel