Connect with us

Élet meghosszabbítás – Anti Aging Magazin: Öregedés visszafordítás kutatások, hírek, gyógyszerek – élj örökké fiatalon, egészségesen!

Elevant Prime néven új NAD+ fokozó szenolitikus készítmény kerül piacra

Gyógyszerek

Elevant Prime néven új NAD+ fokozó szenolitikus készítmény kerül piacra

A New York-i illetőségű Elevant egészségügyi és wellness kutatócég új NAD+ fokozó táplálék-kiegészítő szenolitikus készítményt hoz kereskedelmi forgalomba a közeljövőben. A gyógyszerbiztonsági és toxikológiai vizsgálatokat követően a cég bejelentette, hogy a nikotinamid-adenin-dinukleotid (NAD+) tartalmú termékük hamarosan széles körben elérhetővé válik.

A szenolitikus gyógyszerek, gyógyhatású termékek piacán az Elevant egyértelműen új szereplőnek számít. A híres öregedéskutató Dr. Eric Verdint is a tanácsadó testületében tudható Elevant vállalat kifejezetten a tudományos megalapozottságra helyezi a hangsúlyt a kutatásai során. Ennek tükrében a szenolitikus készítmény piacra kerülését rendkívül nagy érdeklődés övezi.

Mi az a NAD+, és mit érdemes tudni róla?

A nikotinamid-adenin-dinukleotid egy olyan, szervezetünkben megtalálható biokémiai kofaktor, aminek a szintje az életkor előrehaladásával meredeken csökkenni kezd. Hiánya felelős lehet az előforduló anyagcsere-zavarokért, a neurodegeneratív rendellenességek és a rák kialakulásáért. Biokémiai fontossága az elektronok szállításában áll.

Tanulmányok azt igazolják, hogy a NAD+ szintjének helyreállítása lassíthatja, sőt meg is fordíthatja az öregedés jellemzőit, illetve gátolhatja az életkorral kialakuló betegségek progresszióját. Klinikai kísérletek során igazolták, hogy a biokémiai kofaktor megfelelő szenolitikus készítménynek minősül.

Az Elevant Prime segítségével sikerült ötvözni a természetet és a tudományt annak érdekében, hogy segítsünk az embereknek az egészségügyi előnyök felszínre hozásában. Ebben pedig döntő fontosságú a NAD+ szint növelése – mondta el Dr. Alessia Grozio biokémikus, az Elevant vezető kutatója.

Bizakodásra ad okot, hogy a kutatócég szigorú minőségi és gyártási előírásokkal rendelkezik, szakembereik folyamatosan és alapos munkával ellenőrzik az összetevők beszerzését, a gyártási folyamatokat és a termékek forgalmazását is.

Az átláthatóság és a tudományos szigorúság minden fontos tevékenység fókuszában kell, hogy álljon – tette hozzá Dr. Eric Verdin, a Buck Öregedéskutató Intézet, valamint az Elevant tudományos tanácsadó testületének elnöke utalva a vállalat akkurátus alaposságára, és rendkívüli szakmaiságára.

Forrás: longevity.technology

Hozzászólok

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni Login

Szólj hozzá

További cikkek innen: Gyógyszerek

Maradj Velünk Kapcsolatban!

Népszerű

Rovatok

Címkék

Fel