Connect with us

Élet meghosszabbítás – Anti Aging Magazin: Öregedés visszafordítás kutatások, hírek, gyógyszerek – élj örökké fiatalon, egészségesen!

Elfeledett öregedésgátló gyógyszer került ismét előtérbe!

Gyógyszerek

Elfeledett öregedésgátló gyógyszer került ismét előtérbe!

2005-ben a John Hopkins Orvosi Intézet publikált elő ízben adatokat egy új gyógyszercsoportról, amely lassítja az öregedést és lehetővé teszi a károsodott artériás kapillárisok megújulását. Az Algebrium Cholride (ALT-711) működőképessége ellenére licenc opciós jogi viták sora miatt feledésbe merült.

A hányatott sorsú anti-aging gyógyszer szabadalmi jogait és engedélyét 2017-ben New Yorkban egy szingapúri-indiai befektető szerezte meg, így az ALT-711-gyel kapcsolatos kutatások újra megindulhattak.

A figyelem középpontjába kerültek a gyógyszer élettani hatásai

Az Algebrium Cholride készítménnyel kapcsolatos kutatások az évek során a határokon is átíveltek, és teret hódítottak Svájcban, Németországban, valamint az Egyesült Államokban is. A további vizsgálatok rávilágítottak, hogy a 2005 környékén végzett kutatások pontosak voltak, sőt az ALT-711 az öregedésgátló előnyei mellett több pozitív élettani hatást is jelzett.

Számos tudományos intézet – köztük olasz, lengyel, indiai és amerikai egyetemek, illetve a Mayo Klinika is – igazolta, hogy az ALT-711 nem csupán a vérkapillárisok és erek helyreállítására képes, de a szövetek újraépítésében is segítséget nyújt. Antioxidáns tulajdonságai továbbá arra engednek következtetni, hogy szintén hatásos lehet egyes szív- és májbetegségek megelőzésében.

Az Egyesült Államokban ismét roppant felkapott lett az Algebrium Cholride népszerűsítése, habár a szakemberek egyöntetűen azt javasolják, hogy csak engedélyezett forrásokból és orvosi felügyelet mellett alkalmazzák az ilyen jellegű készítményeket.

Jelenleg ugyanis – hívják fel a figyelmet a tudósok – nem áll még rendelkezésre olyan széles spektrumú, ellenőrzött körülmények között végzett klinikai vizsgálat, ami arra engedne következtetni, hogy az ALT-711 hosszabb távon is biztonsággal adagolható.

Ez persze nem jelenti azt, hogy a gyógyszer működésképtelen lenne, mindössze arról van szó, hogy a piruláknak igen szigorú ellenőrzési fázisokon szükséges keresztül menniük.

Épp ezért az orvosok azt tanácsolják, hogy várjuk meg az ellenőrzési eredményeket, addig senki ne szedjen olyan online vagy kereskedelmi forgalomban értékesített kiegészítőket, amelyek azt állítják magukról, hogy bármilyen mennyiségben is ALT-711-et tartalmaznak.

Forrás: www.thailandmedical.news

Hozzászólok

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További cikkek innen: Gyógyszerek

Maradj Velünk Kapcsolatban!

Népszerű

Rovatok

Címkék

Fel