Connect with us

Élet meghosszabbítás – Anti Aging Magazin: Öregedés visszafordítás kutatások, hírek, gyógyszerek – élj örökké fiatalon, egészségesen!

Ezekre az antioxidánsokra van szükséged a bőr öregedése ellen!

Bőrápolás

Ezekre az antioxidánsokra van szükséged a bőr öregedése ellen!

Anti-aging összetevők tekintetében a kutatások eredményei egyértelműen mutatják, hogy az antioxidánsok járnak az élen. Egyrészt a szabadgyököket semlegesítő hatásuk, másrészt a fényvédelemben betöltött szerepük miatt, hiszen a napsugarak az öregedés egyik fő faktorai. A fényvédő krémek hatását érdemes néhány csepp antioxidáns szérummal felturbózni, hogy még jobban védekezhessünk a ráncok, a pigmentfoltok és a bőr általános állapotának romlása ellen. A legelszántabbak pedig éjszakára is használjanak antioxidánsokat, hogy elősegítsék a sejtek regenerálódását.

Melyik antioxidáns a legjobb?

Legalább 100 olyan antioxidáns van, aminek a neve ma közszájon forog és amiket gyakran alkalmaznak különböző kozmetikai termékekben. De attól, hogy a csapból is folyik, még egyetlen antioxidáns sem lesz szuperhatékony. Nem bízhatjuk magunkat egyetlen összetevőre, ami majd megoldja az összes problémánkat az öregedéssel kapcsolatban. De ha az antioxidánsokat ügyesen összeválogatva használjuk, egymás hatásait erősítve nagyon eredményeket érhetünk el velük.

Ahogyan szervezetünk számára is a változatosan összeállított étrend a megfelelő, úgy bőrünknek is többféle összetevőre van szüksége ahhoz, hogy a legjobb formába kerüljön. Ezért érdemes minél többféle antioxidánst alkalmazni a bőrápolásban és az öregedés ellen vívott harcban.

Ha kiszemelünk egyetlen antioxidánst, amit a legjobbnak tartunk és csakis azt használjuk, a bőrápolásunk egyoldalúvá válik. A legjobb, ha a következő antioxidáns hatású összetevőket egymással kombinálva alkalmazod:

1. E-vitamin
2. C-vitamin
3. Resveratrol
4. Retinol
5. Zöld tea

Forrás: https://skinsmart.hu/szakertoi-tanacsok/5-szuper-antioxidans1/

Hozzászólok

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További cikkek innen: Bőrápolás

Maradj Velünk Kapcsolatban!

Népszerű

Rovatok

Címkék

Fel