Connect with us

Élet meghosszabbítás – Anti Aging Magazin: Öregedés visszafordítás kutatások, hírek, gyógyszerek – élj örökké fiatalon, egészségesen!

Hatalmas kitörés előtt az öregedésgátló termékek piaca!

Kutatások

Hatalmas kitörés előtt az öregedésgátló termékek piaca!

Szakemberek szerint 2020-ban, a Covid-19 járvány közepette az öregedésgátló termékek globális piaca mintegy 52,5 milliárd dollárra becsülhető. Kutatók számítása szerint ez a szám 2027-re elérheti a 83,2 milliárdos nagyságot, ami hatalmas kitörést jelentene az anti-aging piac számára.

Az előrejelzések alapján a piac egyik legnagyobb nyertesei a napvédő termékek lesznek, amelyek 7,8 százalékos emelkedéssel elérik a 35,4 milliárd dolláros piaci jelenlétet. A pandémia és az általa kiváltott gazdasági válság üzleti következményeinek korai elemzési szakaszában úgy tűnik, hogy a ránctalanító termékek hétéves gazdasági időszakra vetítve 6,4 százalékos emelkedés érhetnek el.

Kína az Egyesült Államok sarkába érhet

Az öregedésgátló termékek piaca az Egyesült Államokban hozzávetőleg 14,2 milliárd dollárra fog rúgni a 2020-as évben. A tengerentúli ország napjainkban 27,04 százalékos szeletet követel magának a globális piacból.

A világ második legnagyobb gazdasága, Kína az előrejelzések szerint 2027-re az öregedésgátló termékek kapcsán elérheti a 18,4 milliárd dolláros részesedést. Ez azt jelenti, hogy az USA számára még így is tetemes előny fog mutatkozni a piacon, de az előrejelzések szerint az ázsiai ország nyomatékosítani fogja a jelenlétét az iparágban.

Az anti-pigmentációs termékek piacának dandárját a kutatások szerint az Egyesült Államok, Kanada, Japán, Kína és Európa adja. A becsült értékek szerint ez a piaci szegmens a 2020. évben mintegy 7,8 milliárd dollárt jelent, ám a prognosztizált hétéves időszak végére 11,5 milliárd dolláros piaccá bővülhet.

A regionális piaccsoportban továbbra is Kínáé a vezető szerep, valamint az ázsiai ország maradt a legdinamikusabban növekvő nemzet az összehasonlításban. Az olyan országok színrelépésével, mint Ausztrália, Dél-Korea és India a kutatások szerint az ázsiai-csendes-óceáni piac 2027-re elérheti a 11,3 milliárd dollárt, amíg Latin-Amerika az elemzett időszakra vetítve vélhetően 7,4 százalékkal bővülhet.

Az öregedésgátló termékek piaca tehát a gazdasági szakemberek kutatásai és elemzései szerint szédületes tempóval nő az előttünk álló szűk egy évtized során. Nem véletlen tehát, hogy a befektetők és amerikai milliárdosok egyre nagyobb lehetőséget látnak a piacba történő invesztálásban.

Forrás: globenewswire.com

Hozzászólok

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További cikkek innen: Kutatások

Maradj Velünk Kapcsolatban!

Népszerű

Rovatok

Címkék

Fel