Connect with us

Élet meghosszabbítás – Anti Aging Magazin: Öregedés visszafordítás kutatások, hírek, gyógyszerek – élj örökké fiatalon, egészségesen!

Longevity Technology: Ezek az elvárásaink a szenolitikus étrend-kiegészítőktől

Élelmiszerek

Longevity Technology: Ezek az elvárásaink a szenolitikus étrend-kiegészítőktől

Egy népszerű anti-aging tematikájú weboldal felmérést készített az olvasó között arra vonatkozóan, hogy milyennek gondolják az ideális öregedésgátló készítményt. A Longevity Technology arra is rákérdezett, hogy pontosan mi riasztja meg az olvasót a termékek kapcsán?

Hozzávetőleg az 1940-es évektől az étrend-kiegészítők elérhetővé és megfizethetővé váltak az átlagemberek számára is annak érdekében, hogy kezükbe vegyék az egészségük alakulását és feljavítsák a táplálkozásukat.

Egyeseknél a kiegészítők szedése az élelmiszerek bevitele mellett a napi rutin részét képzik, míg másoknál évekig a polcon porosodnak a tablettás dobozok. Annak tükrében, hogy a jelenleg széles körben elérhető étrend-kiegészítők száma napról napra növekszik, és egyre jobban összezavarják a vásárlót, ez a magatartás talán nem is meglepő.

Milyen az ideális szenolitikus étrend-kiegészítő?

A Longevity Technology által megkérdezett személyek 87 százaléka úgy gondolja, hogy a megfelelő készítmény a kognitív képességek, az agy és az idegrendszer egészségvédelmére fókuszál. Ez egyébként korrelál azzal a korábbi felméréssel, mely szerint az agy vitalitásának megőrzését célzó szenolitikus kiegészítők jelenleg a legnagyobb célpiacot jelentik.

A megkérdezettek mintegy fele fontosnak tartotta, hogy a termékek piacra kerülését hatékony és bizonyított klinikai tesztek előzzék meg. Ezzel összefüggően a Longevity rákérdezett az étrend-kiegészítőkkel kapcsolatos fogyasztói aggodalmakra is. A válaszok alapján a hatékonyság, a biztonság és a tisztaság foglalkoztatja leginkább a vásárlókat egy termékkel összefüggően.

A felmérés elkülönített két korcsoportot is (fiatal generációs és 60 éven felettiek). Az előző korcsoportba tartozók 75 százaléka vélte fontosnak azt, hogy elérhető legyen egy olyan platform vagy alkalmazás, amellyel a készítmények hatékonysága nyomon követhető.

Ezzel szemben a megkérdezett 60 év feletti olvasóknak nincs szükségük efféle kontrollra, holott az érdeklődés nagy az ilyen jellegű termékek iránt, és a válaszadók több mint fele rendszeresen szed is valamilyen étrend-kiegészítőt.

A Longevity-felmérés azt sugallja, hogy a szenolitikus készítmények iránti érdeklődés növekedése mellett a fogyasztók tudatossági szintje is emelkedik.

Forrás: longevity.technology

Hozzászólok

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni Login

Szólj hozzá

További cikkek innen: Élelmiszerek

Fel