Connect with us

Élet meghosszabbítás – Anti Aging Magazin: Öregedés visszafordítás kutatások, hírek, gyógyszerek – élj örökké fiatalon, egészségesen!

Mi az anti-aging orvoslás jövője? Mit várhatunk az öregedésgátlás tudományától?

Kutatások

Mi az anti-aging orvoslás jövője? Mit várhatunk az öregedésgátlás tudományától?

Ebben az évszázadban meghosszabbíthatjuk az élettartamot, hogy aztán a következő évezredben elérjük a “virtuális halhatatlanságot”.

Mivel az öregedésellenes orvoslás hihetetlen iramban fejlődik, az előrejelzések talán korábban is valósággá válhatnak annál, mint amire számítunk. 5 évben belül több kutatás is a végéhez ér. Ezek alapján a következőket érhetjük el:

1. Kardiológiai terápiák – Pl. totálisan beültethető műszív, módosított szívműködést segítő eszköz és magzati szívsejt-transzplantáció, mely új, revitalizált szívszövetet képes létrehozni, ezzel megnöveli az időse emberek élettartamát.

2. Beültethető hormonális szívritmusszabályzó eszközök – A test saját lüktető kibocsátását imitáló ciklikus ritmusban pumpálják a növekedési hormon, más hormonok és növekedési faktorok koncentrált keverékét. Ezzel akár 30 éves visszafordulást is eredményezhetnek idős emberekben.

3. A DNS-károsodás biokémiai markereit és a korai ráknövekedést vizsgáló vérvizsgálatok elvezethetnek a rákbetegségek többségének korai felfedezéséig, mikor 90%-nál is nagyobb arányban lesznek gyógyíthatók.

4. Az emberi öregedés sebességének biomarkeres kimutatásával lehetővé válik, hogy a szakemberek nyomon követhessék a betegségek előrehaladását a biológiai öregedés gyorsaságának lelassításában és kiválasszák azt a gyógyszeres terápiát, ami a leghatékonyabban gátolja vagy fordítja vissza az öregedési folyamatot. Ezzel az átlagos emberi élettartam 80-85 évre lesz növelhető.

5. A táplálkozási restrikcióval folytatott kísérletek segíthetnek jobban megismerni azokat az öregedés hátterében álló mechanizmusokat, melyeket jelenleg kísérleti állatokban vizsgálnak.

Forrás: https://www.informed.hu/index.nfo?tPath=/gyacs/application/&article_id=41973

Hozzászólok

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További cikkek innen: Kutatások

Maradj Velünk Kapcsolatban!

Népszerű

Rovatok

Címkék

Fel