Connect with us

Élet meghosszabbítás – Anti Aging Magazin: Öregedés visszafordítás kutatások, hírek, gyógyszerek – élj örökké fiatalon, egészségesen!

Milyen élelmiszerek jók a ráncok ellen? A leghatékonyabb anti-aging ételek

Bőrápolás

Milyen élelmiszerek jók a ráncok ellen? A leghatékonyabb anti-aging ételek

Nemcsak finomak és egészségesek, de az öregedést is képesek lelassítani az egész testben. Ha arra törekszel, hogy természetes módon őrizd meg a fiatalságot, ezekre alapozd az étrendedet!

A nők régóta küzdenek azért, hogy lassítani tudják az öregedést. Szinte az idők kezdetétől próbálunk tenni a látható és érezhető jelei ellen. Még ma sincs a kezünkben olyan különleges szer, ami egyszerre eltüntetné a ráncokat, de vannak olyan anti-aging ételek, melyek hosszútávon képesek javítani a bőr állapotán.

1.Áfonya

Amellett, hogy késlelteti az öregedést, még az élettartamot is képes meghosszabbítani. Egészségünkre gyakorolt hatásait elsősorban az agy tekintetében ismerjük. Kimutatták, hogy antioxidánsai megóvják az agyban a memóriáért felelős területet az oxidatív károsodástól, amire az idő múlásával egyre nagyobb az esély. Legfőbb antioxidánsa az antocianin, mely sejteinket védi a szabadgyököktől.

2. Fekete csokoládé

A 70-90%-os kakaótartalommal rendelkező csokoládé sok antioxidánst tartalmaz, ezért mértékkel fogyasztva igen hatékony az öregedés ellen.

3. Olajos magvak

A kiegyensúlyozott táplálkozás elengedhetetlen alkotóelemei az olajos magvak, melyek csökkentik a szív- és érrendszeri, valamint a daganatos betegségek és a diabétesz kockázatát is. Elősegítik az agy egészséges működését idősebb korban. A leghatékonyabbak közülük a makadámia és a pekándió.

4.Füge

Sok flavonoid és polifenol található benne, melyek antioxidáns hatásukkal gátolják az oxidatív stresszel összefüggésben kialakuló betegségeket, így a máj és az idegsejtek elváltozását is.

Forrás: https://woohoo.hu/anti-aging-etelek-egeszseg/

Hozzászólok

Be kell jelentkezned, ha hozzá szeretnél szólni Login

Szólj hozzá

További cikkek innen: Bőrápolás

Maradj Velünk Kapcsolatban!

Népszerű

Rovatok

Címkék

Fel