Connect with us

Élet meghosszabbítás – Anti Aging Magazin: Öregedés visszafordítás kutatások, hírek, gyógyszerek – élj örökké fiatalon, egészségesen!

Öregedésgátló bőrápolás a fiatalság szolgálatában

Bőrápolás

Öregedésgátló bőrápolás a fiatalság szolgálatában

Az öregedés nem csupán szerveink működésére van hatással, hanem befolyásolja azt is, milyen képet látunk a tükörben. Az évek múlásával a bőr kevesebb értékes anyagot termel, melyek gondoskodnának a ráncok megelőzéséről és a fiatalos, üde bőrről. Ugyan a plasztikai sebészet egyfajta megoldást kínálhat, de sokan vannak, akik ódzkodnak az ilyesmitől.

Prémium kategóriás kozmetikumok

Az öregedésgátló készítmények minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek. A bőrgyógyászok által is tesztelt krémek, szérumok, kozmetikai bőrápoló termékek rendszerint kollagént, hialuronsavat tartalmaznak, hiszen ezek kifejezetten jó szolgálatot tesznek a bőr fiatalosságának érdekében. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy ha valóban látványos eredményeket szeretnénk elérni az ilyen készítmények használatával, akkor a prémium kategóriában érdemes gondolkodni.

Természetes segítség a bőrnek

Persze nem mehetünk el a természetes megoldások mellett sem, amelyek nélkülözhetetlenek a kívánt eredmények érdekében. Az olyan egészen hétköznapi területek mindenképpen szót érdemelnek, mint a bőrtisztítás, a hidratálás, valamint a táplálkozásra való odafigyelés. Ha ezek nincsenek rendben, akkor bizony tisztátalan bőr, zsíros foltok és ráncok lehetnek a következmények. A ráncosodás egyébként természetes folyamat az idővel, ám annak mértékét jelentősen befolyásolhatjuk azzal, mennyire élünk egészséges életmódot.

Fókuszban a hidratálás

A termékfejlesztések során is egyre nagyobb hangsúlyt kap a hidratálás, de a külsőleg történő segítségnyújtás mellett belülről is megtámogathatjuk ezt a folyamatot. A legjobb a tiszta víz fogyasztása, a koffeinnel és a vízhajtó hatásáról is ismert alkohollal viszont pont az ellenkező hatást érhetjük el. Nem lehet elégszer hangsúlyozni a folyadékbevitel fontosságát, mellyel akár a betegségeket is sikerülhet megelőzni. Számos egészségügyi probléma alakul ki a dehidratáció talaján, erre pedig idős korban fokozottan ajánlott ügyelni.

A dermatológiai szakemberek időről-időre igyekeznek olyan kozmetikumokat kifejleszteni, amelyek hatékonyan támogatják meg az öregedésgátlást, és gondoskodnak arról, hogy minél tovább fiatalos vonásokat láthassunk a tükörbe pillantva. A bőr megereszkedésének megelőzése tehát olyan cél, amelyre már a húszas évek végétől kezdődően érdemes figyelni. Külső és belső támogatás együttesen járul hozzá a kívánt eredményekhez.

Forrás: http://www.intertek.com/consumer-healthcare-trials/anti-ageing-cosmetic-products/

Hozzászólok

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További cikkek innen: Bőrápolás

Maradj Velünk Kapcsolatban!

Népszerű

Rovatok

Címkék

Fel